MR SUSHI AMSTERDAM WEST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi Amsterdam West. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 22:50 Heerlijke sushi
12 apr 2024 om 20:57 De Sushi was ten eerste niet vers. Daarnaast konden wij niet duidelijk selecteren of we stokjes en soja saus etc. erbij wilden. Wij selecteren van ja, maar dat bleek toch een nee te zijn. Er zat geen zout in of juist veel. Rijst hard en alles koud…
5 apr 2024 om 7:42 Heerlijk genoten van lekkere sushi. Netjes on Time bezorgd
15 mrt 2024 om 18:29 Super kwaliteit sushi :)
28 feb 2024 om 22:26 Normaal zit ik helemaal vol na een Pokebowl. Deze keer was die niet goed gevuld. Ik kreeg 3 stukjes kip en de rijst was hard en leek oud. Het eten leek ook niet helemaal vers gemaakt.
28 feb 2024 om 21:15 Het duurde anderhalf uur voor het eten eindelijk geleverd was, hiervan 75 min voor de bezorger weg was uit het restaurant. Eten is ook een stuk minder vers dan normaal en de warme gerechten waren koud.
25 feb 2024 om 20:48 Het was eerder bezorgd als verwacht, lekker gegeten, top service
24 feb 2024 om 22:46 Viel zwaar tegen
20 feb 2024 om 19:58 Er zat een haar tussen de sushirijst.
17 feb 2024 om 12:36 Delivery time was much quicker than anticipated. Nice packaging, arrived intact
11 feb 2024 om 19:45 Al 20+ x besteld en normaal vind ik dit de lekkerste sushi, maar vandaag niet. We hebben het allemaal laten staan. De warme dingen waren al helemaal koud en slap en de sushi's smaakten echt niet lekker. Erg teleurgesteld
9 feb 2024 om 2:50 Ik werd gebeld dat bezorger in het verkeer vaststond wegens een ongeluk. Korting gekregen voor volgende bestelling wat helemaal niet nodig was, maar het feit dat er contact opgenomen werd vond ik meer dan geweldig! Top service en heerlijke sushi!